torstai 10. lokakuuta 2013

lepoa.lepoa ja vähän lisää lepoa

Mulla oli tos pari työvuoroa ja unirytmin takia sain nukuttua vaan vähän päälle viis tuntia molempina öinä. Jos mut tuntee,niin tosiaan tietää että rakastan aivan tajuttomasti nukkumista ja uneksimista ja mä oon tosi taitava myös nukahtamaan ties minne(bussiin, lattialle, vessaan? joo, koulukirjojen päälle,oppitunneille...tätä listaa vois jatkaa pitkään :D ). Kuitenkin ton toisen työpäivän jälkeen sain revittyä viimeset voimat ja raahattua itteni hyviin treeneihin (tähän autto materialistin onnena se, et pääsin nyrkkeilytunnille mun ihanissa ja mukavissa uusissa niken kengissä).

Pakko tunnustaa et päässä kolkutti kyllä ääni, joka sano ettei väsyneenä oo mitään järkee treenata. Noh, menin kumminki ja aijai kun sain kuin sainki ihan mahtavan treenin tehtyä. Kävin kuntonyrkkeilemässä ja sellasella puolen tunnin crossfit-tyylisellä tunnilla. Kengät oli selvästi taikakengät!

mutheei, nyt kun treenit oli treenattu ja fiilis oli kertaa kymmenen siitä kun olin väsyny ja kiukkunen ennen niitä, niin sit vaan kotiin hyvät ruot masuun ja piiiiitkät unet. oijoi, oisin voinu jäädä sänkyyn uneksimaan loputtomiin, nukuin päälle 11 tuntia ja sit oonkin vaan levänny, kuunnellu musaa,venytelly, kokkaillu ja ottanu rennosti.




...

Oon tässä viime päivinä ja viikkoina muutenki innostunu käyttämään vähän enemmän aikaa keittiön puolella ja tehny jos jonku näköstä reseptiä. Teen varmaan pikapuoliin pitkän päivityksen kaikista ihme luomuksistani, useat reseptit kuitenkin otettu jostain terveyssivustolta tai blogista netin uumenista, mutta jotkut on sitte tullu omasta päästä tai jonkun tutun kautta. Niistä siis lisää varmaan viikonloppuna tai alkuviikosta.

Nyt haluun tiivistää tän lörpöttelyn siihen että muistakaa urheilijat ja epäurheilijat, että antakaa keholle lepoa sillon kun se sitä tarvitsee. Liikunta auttaa stressin ja elämän hallintaan, MUTTA se voi myös itse siirtyä stressitekijäksi ja aiheuttajaksi, jos siitä tekee pakkotteen. Muistakaa siis, mikään ei ole meille pakollista ja eniten iloa arjesta ja liikunnasta saa kun kuuntelee kroppaa kun se on valmis tai haluaa liikuntaa ja toisinaan kun se tarvitsee ravintoa,lepoa, lämpöä tai ties mitä niin antakaa sille sitä!!!! -näin kroppa kiittää ja toimii paremmin yhteistyössä :-)


Mun mielestä tää video on todellakin kuuntelun arvonen, ota pieni hetki, pysähdy ja kuuntele tämä, lupaan että se on sen arvonen.
Elämä ei ole pakotteita varten, anna siis aikaa kropalle ja itselle,nauti pienistä hetkistä arjessa ja anna mennä

:)

 Mä nyt sitten jatkan villasukissa tipsuttelua, venyttelyä ja rentoutumista - huomenna sit jaksaa taas :)







Avocadokanapastaa ja fazerinsinistä suklaata teen kera <3
Ihanaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti