keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Elixia HIT-tunti.



















Elixian salmisaaren salille oli ilmestynyt uusi tila treeneille, jota olin jäänyt kummastelemaan. Selitys löytyikin ja kyseisessä tilassa järjestetään siis HIT-treenitunteja kolmesti viikossa.
Tunti on intensiivinen tunnin treeni pienessä porukassa ( max 12 ) . Tunti on lisämaksullinen ja omasta mielestäni crossfit-tyylinen.





Mun oli siis pakko heti päästä tätä testaamaan ja menin keskiviikkona 10.00 aamulla treenaamaan. Tunnille oli eksynyt vain neljä ihmistä minut mukaan lukien ( varmaan johtuu siitä, ettei tunti ole saavuttanut monia korvia vielä). Noh, mitä vähemmän , sen intensiivisempää...vai miten?

Tunnilla käytiin aluksi liikkeiden kokeilua ja hiomista, jossa kerkes lämpö jo nousemaan. Loppu tunnista, kun kaikki liikkeet oli katottu ja  ne varmsti tehtiin puhtaasti päästiin tekemään itse sarjaa. Siinä taisteltiin aikaa vastaan, liikkeitä oli neljä , toistoja kymmenen ja sarjoja viisi.



HUH! En voi muuta sanoo tosta tunnista kun että hiki virtas, voimat pääs koetukselle ja annoin kaikkeni.
Kannatan todellakin tota kaikille jotka vaan haluaa tehdä intensiivisempää treeniä, antaa kaikkensa ja koetella itteään.
Lopuksi tuolla on vielä sellanen taulu, jolle saa nimensä jos käyttää oikeita painoja ja aika on alle 15min. Itelle tuli 12, 36min josta oon tosi tyytyväinen XD (ajan ylösotto on hyvä tapa, jos kiinnostaa kilpailla(leikkimielisesti tietenkin, heh) muita vastaan samalla elixialla, myös muissa ja jopa norjan elixian kävijöiden kanssa.




Tunnista jäi sen verran kiva fiilis, et menin ostamaan kuuden kerran kortin, jotta pääsee haastamaan itteensä vähän lisää ja muutenkin tutustumaan tohon vähän paremmin.

SUPER ALOTUS PÄIVÄLLE. kuittaan ja kiitän :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti